Bestil friskt bagerbrød via app

Farsø Bageri gør det nemmere og hurtigere for deres kunder at bestille rundstykker, frokostsandwich og kager

Hos Farsø bageri følger man med tiden. Man har derfor udviklet en app, der gør det nemmere for kunder at bestille brød til levering eller afhentning hos bageren med det lækre brød på Søndergade i Farsø.

  • ​Skal man bruge fredagsrundstykker til arbejdet eller frokostsandwich til mødet, så kan man nu hurtigt og nemt bestille dem hos os via appen. Man slipper for eksempel for at skulle sidde og vente på, at telefonlinjenlinjen bliver ledig hos den travle bager, griner Bagermester Peter Grøn Holleufer.

Betalingsløsninger til appen er på vej

Indtil videre er det kun muligt at betale kontant ved levering og kontant og med kort ved afhentning, men det er planen, at der snarest tilføjes et væld af tænkelige betalingsløsninger til appen.

  • Vi arbejder også på, at der kan foretages specialbestillinger af jubilæumslagkager, fødselsdagskager m.m. over appen. Indtil det også er på plads i appen, så må man nøjes med at bestille franskbrød, rundstykker, kager og frokostsandwich digitalt, forklarer Peter Grøn Holleufer.

Se vores reklamevideo

App skal gøre planlægningen nemmere

Hos Farsø Bageri håber man, at appen på sigt kan være med til at gøre livet nemmere, ikke kun for kunderne, men også for dem selv.

  • ​Ikke nu, men på sigt er der ingen tvivl om, at appen vil gøre det nemmere for os med hensyn til daglige, ugentlige og månedlige planlægning. Og så skulle den også gerne spare os noget tid, som vi så i stedet kan bruge på at producere et endnu bedre produkt til vores kunder, og undgå for meget madspild forklarer Peter Grøn Holleufer.​

Køb brød via madspilds-app

Udover deres egen app, så er Farsø Bageri også tilknyttet madspilds-appen Too-good-to-go. Bageriet tilbyder via denne app lykkeposer til 39 kroner med stadig friskt brød der nærmer sig sidste salgsdato.

  • Det er et godt og flot initiativ, som vi gerne vil støtte op om. Mindre madspild, også hos os, er godt for både butikken, miljøet og de kunder som får noget godt brød til færre penge.

Hvem er vi?​

Farsø Bageri
Søndergade 20, 9640 Farsø

Tlf.: 98 63 10 54
farsoebageri@gmail.com

Åbningstider

man-fre:

05:30-17:00​

lør-søn:

05:30-16:00​

Frokost hos os

​Hos os kan dit firma bestille frokost via vores frokostsystem.

Med et par enkelte klik kan i også få frokost.​

Følg os på Facebook

Download vores app