Lokalt velsmagende brød, bagt med lokale råvarer af høj kvalitet. Jo, hos Farsø Bageri tager man sit brød seriøst. Det har nu resulteret i to nye brød, som Farsø Bageri bager udelukkende med lokalt produceret mel. Det drejer sig om et velsmagende surdejsrugbrød bagt på rugmel og med rugkerner fra Herregården Hessels marker og et velsmagende franskbrød af økologisk dyrket hvedemel fra den lokale landmand Holger Jessen.
Håndhøstet rugmel
-Rugmelet, som vi får fra Herregården Hessel, er dyrket, høstet og forarbejdet, som man gjorde det i gamle dage – Det vil sige ved håndkraft. Hessel Rugbrødet, som vi har valgt at kalde det nye rugbrød er et koldt hævet surdejsrugbrød, som er velsmagende og sundt med et højt proteinindhold. Som koldt hævet surdejsbrød, har det en markant smag, og det går virkeligt godt sammen med eksempelvist de lækre hjemmelavede spegepølser fra Det Lille Slagteri her i Farsø, fortæller Peter Grøn Holleufer fra Farsø Bageri.
Holger Danske er økologisk
Samtidig med lanceringen af det lækre Hessel Rugbrød, så præsenterer Farsø Bageri sine kunder for et nyt franskbrød, ligeledes bagt med lokalt mel, som er dyrket lige uden for Farsø.
-Vi har en aftale om at få leveret lokalt dyrket økologisk hvedemel fra landmand, Holger Jessen udenfor Farsø. Med hans mel har vi skabt Holger Danske franskbrødet, som jeg er sikker på, vil falde i folks smag. Det er et koldt hævet franskbrød, som smager rigtigt godt.
Koldt hævede brød holder sig længere
Begge de to nye brød er koldt hævede brød. Og udover, at det trækker den gode smag frem i et brød, så oplyser Peter Bager også, at koldt hævede brød faktisk holder sig friske i længere tid end de fleste andre brød man kan købe.
Køb de nye brød via app
Husk, at du nu kan bestille brød hos Farsø Bageri via Farsø Bageris app. Du kan bestille via app, både når du ønsker at få leveret og hvis du selv ønsker at afhente dit brød.
Udover at det er hurtigere og nemmere at bestille dine brød og kager, så får du også via appen løbende besked om specielle tilbud og events fra Farsø Bageri.