Mel fra Valsemøllen

Bager, Peter Grøn Holleufer fra Farsø Bageri har det bedst, når han ved præcist, hvor maden han putter i munden på sine kunder kommer fra. Derfor benytter Farsø Bageri sig næsten også udelukkende af mel fra danske Valsemøllen A/S.

Du ved hvad du får, når du køber dit mel hos Valsemøllen. Og det er danskproduceret økologisk mel af meget høj kvalitet og med et højt proteinindhold. Når vi køber vores rugmel, hvedemel, speltmel m.m. fra Valsemøllen A/S er vi samtidig med til at støtte op om lokale danske landmænd, som tager bæredygtig kornproduktion seriøst. Sådan en holdning til fødevareproduktion vil vi gerne bakke op om, og bruger derfor med få undtagelser kun mel fra Valsemøllen i vores bagværk, forklarer Peter Holleufer Grøn.

Nyt brød af gammelt mel

Valsemøllen A/S har for nyligt genindført en gammel meltype på det danske marked, nemlig mel malet på den danske ur-kornsort, svedjerug. Svedjerug stammer fra det nordlige Skandinavien og kan vokse til en højde på helt op til 2,5 meter. Svedjerug har et højere proteinindhold, indeholder flere kostfibre end moderne rugsorter, og mætter derfor bedre. Brød indeholdende svedjerug har også den fordel, at det ikke bliver så hurtigt tørt. Det kan du ved selvsyn smage, når du køber det nye svedjerugbrød fra Farsø Bageri.

Prøv Farsøs nye Svedjerugbrød

Hos Farsø Bageri er man nemlig blevet så begejstrede for det nye, gamle mel, at man har æltet sig frem til et lækkert svedjerugbrød, som de nu er klar til at forkæle deres kunder med.

-Det er lidt lettere, luftigere og lysere i det, end et traditionelt rugbrød. Men det er sundt og sprængfyldt med kærner og protein, og så smager det bare godt. Og så kan jeg godt lide historien bag svedjerug. Det der med, at det er en oprindelig dansk ur-kornsort, som Valsemøllen, og vi, nu forsøger at genintroducere danskerne for.

Fra jord til bord uden at gå på kompromis

Hos Farsø Bageri går man højt op i kvaliteten på de råvarer der indgår i deres lækre brød og bagværk 

Hør direkte fra vores kunder

Vi har rigtig mange skønne kunder gennem vores butik hver dag, og mange af dem er søde at skrive en anmeldelse på vores Facebookside af deres oplevelse. Vi har samlet et udvalg af kommentarer fra nogle af vores kunder, men du kan læse alle anmeldelser på vores Facebookside.

Lise Havbæk Troelsen

Vi fik i weekenden en dåbskage fra Farsø Bageri, og kvaliteten var helt i top! Virkelig flot pyntet, og den smagte himmelsk.​

Dorthe Jensen

​Tusinde tak for en rigtigt flot pålægskagemand. Lige tilpas med pålæg og pynt. Virkelig lækkert 👍🏻👍🏻👍🏻😃​

Johnny Kristiansen

Det var en super lækker og flot kage i lavede til min nevøs barnedåb d. 5 marts 2016.​

Vi vil også gerne høre fra dig!​

Skriv en anmeldelse, eller læs kommentarer fra vores andre kunder.

Åbningstider

Mandag

05:30 - 17:00​

Tirsdag

05:30 - 17:00​

Onsdag

05:30 - 17:00​

Torsdag

05:30 - 17:00​

Fredag

05:30 - 17:00​

Lørdag

05:30 - 16:00​

Søndag

05:30 - 16:00​

Adresse

FARSØ BAGERI 2013 ApS

Søndergade 20
​9640 Farsø

CVR: 35386610

Kontakt os

☎ Tlf.: 98 63 10 54

✉ E-mail: farsoebageri@gmail.com

Frokost hos os

​Hos os kan dit firma bestille frokost via vores frokostsystem.

​Med et par enkelte klik kan I også få frokost.​

Bestil frokost her

Følg os facebook

Se kontrolrapport

banner_gul_99x32