Historien bag Farsø Bageri

Bag Farsø Bageri står brødreparret Peter og Henrik Grøn Holleufer. Brødrene voksede op i Østjylland, hvor forældrene gennem en årrække havde deres eget bageri. Kærligheden til bagerfaget kom så at sige ind med modermælken, og allerede som børn blev der bagt og eksperimenteret i køkkenet. Peter og Henrik hjalp til i bageriet, og det stod hurtigt klart, at de en dag ville have deres eget bageri.


Efter endt bageruddannelse tog Peter til Aars, hvor han blev mestersvend i Peders Bageri, hvor også Henrik er udlært.

I marts 2011 købte brødreparret Farsø Bageri, og drømmen om eget bageri gik i opfyldelse. Filosofien omkring projektet har hele tiden været klar: Henrik og Peter ønsker at drive en bagerforretning med fokus på kvalitet, service og sundhed.

Kvalitet er nøgleordet

For Farsø Bageri er kvalitet nøgleordet, hvad enten det gælder råvarer, leverandører, uddannelse og arbejdsprocesser. Derfor bruger bageriet altid de bedste råvarer på markedet fra gode kendte leverandører som Dragsbæk, Odense Marcipan, Valsemøllen osv. Her bruges ingen miks eller præ-fabrikerede produkter, men i stedet laves alt fra bunden, ligesom bagere gjorde det i gamle dage.

Alle ansatte i butikken har de rette kompetencer, så der sikres en høj faglig standard. Ligeledes har Farsø Bageri et ønske om at betjene kunderne i stedet for blot at udlevere brød. Derfor vil du altid blive mødt med et smil i butikken, da vi altid sætter kunden i centrum.

Farsø Bageri har et utroligt stort udvalg. Udover masser af godter til den søde tand, kan du også finde en række sunde alternativer som sandwich og salater. Derudover findes alt vores brød i grove varianter bagt med fuldkorn. Der bliver kun bagt med naturaks uden stråforkortere, brugt margarine uden transfedtsyrer og generelt kun brugt produkter, der ikke har været udsat for pesticider og sprøjtemidler.​

Lokal frokostordning

I firmaets første leveår er det lykkes Peter og Henrik Holleufer at gøre butikken til et velfungerende og kvalitetsbevidst bageri. Og dette gode omdømme vil de to brødre gøre alt, hvad de kan for at leve op til. Peter og Henrik har konstant forbedring af håndværk og drift som en af deres absolutte målsætninger. Som del af de høje ambitioner har de derfor netop også lanceret en frokostordning, hvor alle lokalområdets erhvervsdrivende har mulighed for at bestille og få leveret frokostmad hver dag.

Brødreparret sætter en dyd i at hjælpe deres kunder. Ingen opgave er for lille – eller stor. Tøv derfor endelig ikke med at kigge forbi butikken hvis du har et specielt ønske omkring en kage eller et brød.​​ ​

Vores medarbejdere​

Hør direkte fra vores kunder

Vi har rigtig mange skønne kunder gennem vores butik hver dag, og mange af dem er søde at skrive en anmeldelse på vores Facebookside af deres oplevelse. Vi har samlet et udvalg af kommentarer fra nogle af vores kunder, men du kan læse alle anmeldelser på vores Facebookside.

Lise Havbæk Troelsen

Vi fik i weekenden en dåbskage fra Farsø Bageri, og kvaliteten var helt i top! Virkelig flot pyntet, og den smagte himmelsk.​

Dorthe Jensen

​Tusinde tak for en rigtigt flot pålægskagemand. Lige tilpas med pålæg og pynt. Virkelig lækkert 👍🏻👍🏻👍🏻😃​

Johnny Kristiansen

Det var en super lækker og flot kage i lavede til min nevøs barnedåb d. 5 marts 2016.​

Vi vil også gerne høre fra dig!​

Skriv en anmeldelse, eller læs kommentarer fra vores andre kunder.

Åbningstider

Mandag

05:30 - 17:00​

Tirsdag

05:30 - 17:00​

Onsdag

05:30 - 17:00​

Torsdag

05:30 - 17:00​

Fredag

05:30 - 17:00​

Lørdag

05:30 - 16:00​

Søndag

05:30 - 16:00​

Adresse

FARSØ BAGERI 2013 ApS

Søndergade 20
​9640 Farsø

CVR: 35386610

Kontakt os

☎ Tlf.: 98 63 10 54

✉ E-mail: farsoebageri@gmail.com

Frokost hos os

​Hos os kan dit firma bestille frokost via vores frokostsystem.

​Med et par enkelte klik kan I også få frokost.​

Bestil frokost her

Følg os facebook

Se kontrolrapport

banner_gul_99x32