Bag Farsø Bageri står brødreparret Peter og Henrik Grøn Holleufer. Brødrene voksede op i Østjylland, hvor forældrene gennem en årrække havde deres eget bageri. Kærligheden til bagerfaget kom så at sige ind med modermælken, og allerede som børn blev der bagt og eksperimenteret i køkkenet. Peter og Henrik hjalp til i bageriet, og det stod hurtigt klart, at de en dag ville have deres eget bageri.
Efter endt bageruddannelse tog Peter til Aars, hvor han blev mestersvend i Peders Bageri, hvor også Henrik er udlært.
I marts 2011 købte brødreparret Farsø Bageri, og drømmen om eget bageri gik i opfyldelse. Filosofien omkring projektet har hele tiden været klar: Henrik og Peter ønsker at drive en bagerforretning med fokus på kvalitet, service og sundhed.
Kvalitet er nøgleordet
For Farsø Bageri er kvalitet nøgleordet, hvad enten det gælder råvarer, leverandører, uddannelse og arbejdsprocesser. Derfor bruger bageriet altid de bedste råvarer på markedet fra gode kendte leverandører som Dragsbæk, Odense Marcipan, Valsemøllen osv. Her bruges ingen miks eller præ-fabrikerede produkter, men i stedet laves alt fra bunden, ligesom bagere gjorde det i gamle dage.
Alle ansatte i butikken har de rette kompetencer, så der sikres en høj faglig standard. Ligeledes har Farsø Bageri et ønske om at betjene kunderne i stedet for blot at udlevere brød. Derfor vil du altid blive mødt med et smil i butikken, da vi altid sætter kunden i centrum.
Farsø Bageri har et utroligt stort udvalg. Udover masser af godter til den søde tand, kan du også finde en række sunde alternativer som sandwich og salater. Derudover findes alt vores brød i grove varianter bagt med fuldkorn. Der bliver kun bagt med naturaks uden stråforkortere, brugt margarine uden transfedtsyrer og generelt kun brugt produkter, der ikke har været udsat for pesticider og sprøjtemidler.