Nyheder

Småkage med smag af Himmerlands vilde natur

Farsø Bageri laver unikke småkager med smag af havtorn og hindbær. Peter Holleufer og hans bagersvende har arbejdet med en helt unik småkage, der i smagen sender tankerne ud i den vilde kystnatur, ved Limfjorden i Himmerland. Småkagen er lavet med dansk mel og bagt til at have en helt perfekt sprødhed i konsistensen. 

Besøg Farsø Bageri og køb dette unikke bagerhåndværk.​

Farsø Bageri i den gode sags tjeneste
Bageriet har i år leveret brød til lokale julehjælpspakker
Mens Dansk Folkehjælp over hele landet har oplevet en markant stigning i behovet for julehjælp til betrængte danskere, så har tendensen lokalt i Vesthimmerlands Kommune også været klar. Her har der i 2016 været cirka dobbelt så mange familier, der har ansøgt om julehjælp sammenlignet med året før. 


I forbindelse med Dansk Folkehjælps lokale kampagne i Vesthimmerland benyttede masser af borgere lejligheden til at donere penge til den gode sag. Erhvervslivet var dog heller ikke nærige. Farsø Bageri bidrog således med en brødpakke bestående af henholdsvis ét Holger Danske-rugbrød og ét Holger Danske-franskbrød til hver af de cirka 150 julehjælpspakker, der blev uddelt i Vesthimmerland. 

​- Da vi blev spurgt, valgte vi at takke ja til leverancen, fortæller bagermester Peter Grøn Holleufer fra Farsø Bageri. – Vi ved jo, at julen er en tid, hvor mange mennesker har det svært.

 I år har der åbenbart været ekstra stort behov, og for os er det en fornøjelse at kunne bidrage på denne måde. Det har godt nok krævet en ekstra indsats i bageriet, men vi ved, at formålet er godt, så det har ikke betydet så meget, konstaterer Peter Grøn Holleufer.

Om Holger Danske-brødene fortæller Farsø Bageri, at der er tale om kvalitet fra inderst til yderst. De er begge bagt af mel fra den nærliggende herregård, Hessel, og brødene kendes især på den fyldige og saftige smag.​

Hør direkte fra vores kunder

Vi har rigtig mange skønne kunder gennem vores butik hver dag, og mange af dem er søde at skrive en anmeldelse på vores Facebookside af deres oplevelse. Vi har samlet et udvalg af kommentarer fra nogle af vores kunder, men du kan læse alle anmeldelser på vores Facebookside.

Lise Havbæk Troelsen

Vi fik i weekenden en dåbskage fra Farsø Bageri, og kvaliteten var helt i top! Virkelig flot pyntet, og den smagte himmelsk.​

Dorthe Jensen

​Tusinde tak for en rigtigt flot pålægskagemand. Lige tilpas med pålæg og pynt. Virkelig lækkert 👍🏻👍🏻👍🏻😃​

Johnny Kristiansen

Det var en super lækker og flot kage i lavede til min nevøs barnedåb d. 5 marts 2016.​

Vi vil også gerne høre fra dig!​

Skriv en anmeldelse, eller læs kommentarer fra vores andre kunder.

Åbningstider

Mandag

05:30 - 17:00​

Tirsdag

05:30 - 17:00​

Onsdag

05:30 - 17:00​

Torsdag

05:30 - 17:00​

Fredag

05:30 - 17:00​

Lørdag

05:30 - 16:00​

Søndag

05:30 - 16:00​

Adresse

FARSØ BAGERI 2013 ApS

Søndergade 20
​9640 Farsø

CVR: 35386610

Kontakt os

☎ Tlf.: 98 63 10 54

✉ E-mail: farsoebageri@gmail.com

Frokost hos os

​Hos os kan dit firma bestille frokost via vores frokostsystem.

​Med et par enkelte klik kan I også få frokost.​

Bestil frokost her

Følg os facebook

Se kontrolrapport

banner_gul_99x32